نخستین گزارش علف هرز مهاجم araujia از ایران
نویسندگان
چکیده
در بررسی گیاه ارسالی از باغ مرکبات ساری، نمونه ای براساس (1972) markgraf تحت نامaraujia sericifera brot. (apocynaceae) شناسایی گردید. این گونه و جنسaraujia گزارشی جدیدبرای ایران و محدوده فلورا ایرانیکا (rechinger (1974 و rechinger (1970) می باشد.
منابع مشابه
گزارش چندین علف هرز و گیاه مهاجم در مناطق کشاورزی ایران
گونه های anoda cristata، ipomoea hederacea و i. triloba برای نخستین بار از ایران گزارش می شوند. گونه های trianthema portulacastrum وmerremia dissecta که قبلا توسط دیگران به ترتیب به صورت گونه مشکوک و زینتی از اراضی غیرکشاورزی گزارش شده بودند، برای نخستین بار از اراضی زراعی کشور گزارش می شوند. محل دقیق، محصول، پراکنش، شکل و شرح کوتاهی از هر یک از گونه ها ارایه شده است.
متن کاملنخستین گزارش از strobilomyces strobilaceus از ایران
طی مطالعه قارچ های اکتومیکوریز بولت در ایران، نمونه ای متعلق به جنس strobilomyces جمع آوری و براساس منابع تخصصی از جمله knudsen & vesterholt (2008)، تحت عنوان strobilomyces strobilaceus (scop.) berk. شناسایی گردید.
متن کاملنخستین گزارش از گونهcappadocica bornmuellera از ایران
در بررسی گیاهان جمع آوری شده از شمال غرب کشور، نمونه ای براساس (1965) cullen تحت نام bornmuellera cappadocica (dc.) cullen & dudley شناسایی گردید. این گونه و جنسbornmuellerahausskn.، گزارشی جدیدبرای ایران و محدوده فلورا ایرانیکا (hedge & rechinger 1968) می باشد.
متن کاملنخستین گزارش verpa conica از ایران
در بررسی فلور قارچهای ماکروسکوپی غیرآگاریک استان همدان نمونه هایی از قارچهای متعلق به تیره morchellaceae، جمع آوری و براساس مشخصات ریخت شناسی و با بهره گیری از نوشته ها و منابع معتبر(dennis 1981, häffner 1991) تحت جنس sw. verpa شناسایی شد.
متن کاملنخستین گزارش از chromelosporium fulvum برای ایران
در بهار سال 1390، تعدادی جدایه قارچی از خاک و ورمیکولیت سترون گلدان های موجود در گلخانه دانشگاه شیراز با استفاده از محیط کشت های عصاره مالت آگار و عصاره سیب زمینی دکستروز آگار به دست آمد. خصوصیات ریخت شناسی مثل اندازه، شکل و رنگ کنیدیوفور و کنیدیوم ها بررسی شد. کنیدیوفورها روشن، قائم، عریض، دیواره دار و دارای اندازه ای در حدود 15-5/7 × 1350-125 میکرومتر بودند که در انتها یک، دو یا چند شاخه می ش...
متن کاملنخستین گزارش زنبور پارازیتویید Monoctonia pistaciaecola (Hym.: Braconidae) از ایران
در بررسی هایی به منظور مطالعه فون زنبورهای خانواده Braconidae در بخش مرکزی استان فارس، نمونه هایی با استفاده از روش های مختلف جمع آوری گردید. در بین نمونه های شناسایی شده، گونه Monoctonia pistaciaecola Starý, 1962 از زیر خانواده Aphidiinae برای اولین بار از ایران جمع آوری و شناسایی گردید. این گونه به روش تورزنی در مزارع گندم در منطقه کیان آباد (اطراف شیراز) در اردیبهشت 1385 جمع آوری گر...
متن کاملمنابع من
با ذخیره ی این منبع در منابع من، دسترسی به آن را برای استفاده های بعدی آسان تر کنید
عنوان ژورنال:
رستنیهاناشر: مؤسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور
ISSN 1608-4306
دوره 15
شماره 1 2014
میزبانی شده توسط پلتفرم ابری doprax.com
copyright © 2015-2023